Centrale verwarming hout

Uw woning of bedrijf verwarmen met een houtkachel, pelletkachel, houtcvketel of pelletketel? Niet alleen voor de sfeer, maar ook uw centrale verwarming kan op hout, houtsnipper of pellets worden gestookt. Voor particuliere woning, maar ook voor bedrijfsgebouw, school, zorgcentrum of zwembad. Geen continu gesleep met blokken hout? Dan is het mogelijk een automatische aanvoer van bijvoorbeeld houtsnippers of pellets.

Houtvergassingsketel

De houtvergassers hebben een hoger rendement dan de traditionele hout CV ketels. De houtvergasser ketel functioneert op basis van het houtvergassingsprincipe. Het hout wordt in het bovenste vulkamer geplaatst en ontstoken. Door het bovenste vulkamer op druk of op onderdruk te brengen, wordt de vlam naar het onderste verbrandingskamer gestuwd of gezogen, waar extra lucht wordt toegediend en de feitelijke vergassing en verbranding plaats vindt.

  • Solarbayer houtvergasser BioX
  • Houtvergasser HVS

Verkoop, levering en installatie

Wij kunnen u een totaalpakket leveren op het gebied van centrale verwarming hout. Dit is inclusief een goed advies, de levering van de houtvergassingsketel.

Bent u geïnteresseerd? Dit kan gerealiseerd worden door DETTECH. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek.

Installatie

Solarbayer Houtvergasser HVS

Verwarmen met hout