Centrale verwarming pellet

Pellet CV ketel

De HT One is een zeer moderne pellet ketel die door compactere afmetingen geschikt is voor woonhuizen ter vervanging van de huidige gas CV-ketel. De HT One heeft een ruime interne pelletbunker en optioneel te vergroten.

Standaard voorzien van pompen, regelventielen en een expansievat. In combinatie met weer afhankelijke regeling is er in veel situaties een eenvoudige aansluiting mogelijk op uw bestaande CV installatie. Zowel vloerverwaming, hoogtemperatuur radiotoren en laagtemperatuur radiatoren.

Een groot voordeel is dat de afvoer van de rookgassen mogelijk is door een pijp met een diameter van 80mm. Door deze eigenschappen is de HT One zeer compact en kan hij bijvoorbeeld in een bijkeuken of hal geplaatst worden.

De verticale warmtewisselaar en de brander zijn voorzien van een reinigingssysteem waardoor de kachel zeer onderhoudsarm is.

  • HT One pellet

Levering en verkoop

Wij kunnen u een totaalpakket leveren op het gebied van centrale verwarming pellet. Dit is inclusief een goed advies, de levering van de pellet CV ketel.

Bent u geïnteresseerd Pellet CV verwarming? Dit kan gerealiseerd worden door DETTECH. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.

Installatie

HT One

Milieuvriendelijk verwarmen met pellets