Zonneboilers

Zonneboilers

Wil je optimaal gebruikmaken van de zon voor warm water in je keuken en badkamer? Dat kan met een zonneboiler. Een zonneboiler maakt gebruik van zonnestralen om water te verwarmen. Hierdoor komt er geen CO2 vrij. Een duurzame keuze dus!

Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op het dak en een voorraadvat voor warm water al dan niet in combinatie met CV ondersteuning. Met een zonneboiler kun je douchen op zonne-energie. Wij geven je advies over de aanschaf, subsidies, benodigde ruimte en energiebesparing.

In de zomer levert de zonneboiler veel energie voor het warme water. In de winter springt je cv-ketel of warmtepomp bij. Zo sta je altijd onder een warme en comfortabele douche. Daarnaast bespaar je met een zonneboiler over het hele jaar op je energiekosten voor warm water. En dit rechtstreeks van de gratis energie van de zon met eigen opslag in de vorm van heet water!

 

Levering en verkoop

Wij kunnen u een totaalpakket leveren op het gebied van zonneboilers. Dit is inclusief een goed advies, de levering en installatie van de producten.

Bent u geïnteresseerd in duurzame energie en verbetering van uw koopkracht? Dit kan gerealiseerd worden door DETTECH. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.

Installatie

Voor advies, installatie of onderhoud zonneboiler installaties neem contact met ons op.

Zonneboiler met tapwater

Milieuvriendelijk verwarmen door middel van de zon