Pelletketel

Binnenkort leverbaar de nieuwe pelletketels HT DASPELL NEXT en de Flat serie

De pellet cv ketel DasPell NEXT behoort tot de serie van de nieuwste en modernste pelletketels van HEIZTECHNIK . De ketel t kenmerkt zich door een modern, esthetisch design en kleine afmetingen. Automatisering zorgt voor een gemakkelijke en eenvoudige bediening. Het ontwerp maakt het mogelijk de ketel in een kleinere ruimte te plaatsen en een optimale aansluiting op het verwarmings- en schoorsteensysteem.

Het ontwerp van de ketel is gebaseerd op een verticale vlambuiswarmtewisselaar met een automatisch wisselaarreinigingssysteem. De verbranding gebeurt door middel van een zelfreinigende, automatische brander reiniger met opengaande bodem, die is voorzien van een keramische ontsteker, foto-element en thermokoppel. De ketel is uitgerust met een afzuigventilator, die lucht aan het verbrandingsproces levert en de schoorsteentrek verbetert.

De ketel en verwarmingsinstallatie worden aangestuurd door een 5 ”touch display, gemaakt in capacitieve technologie. De HT-tronic 900 Touch controller regelt de werking van 4 pompen en de gemengde klep voor bv. laagtemperatuur verwarming. De controller kan worden uitgebreid door extra modules aan te sluiten. De controller werkt met een afstandsbedieningspaneel, 2 kamerthermostaten of een internetmodule. Het heeft HT-Logic III autoregulatie, die de werking van de brander regelt, de bedrijfsparameters selecteert en het vermogen moduleert afhankelijk van de keteltemperatuur.

De iPell R- standaard aanwezige optimalisatie van het verbrandingsproces met de HT-tronic Lambda-module / optimalisatiesysteem met sonde garandeert een hoge verbrandingskwaliteit.
De ketel is uitgerust met een hydraulische module, die bestaat uit: een mengklep met servomotor, een kleppomp en een tapwaterpomp. De ketel is beveiligd met een retourbeveiligingspomp met temperatuursensor. De ketel is voor installatie in een gesloten systeem in overeenstemming met de geldende voorschriften.
Het ontwerp maakt een gemakkelijke en eenvoudige installatie van de ketel mogelijk. De uitlaat wordt afgevoerd via de uitlaatventilator, die
afhankelijk van de behoefte in 5 standen vanaf het niveau kan worden ingesteld (hoek 00, 450, 900, 1350, 1800).

De Flat boiler is de nieuwste HEIZTECHNIK pelletketel De pelletketel wordt gekenmerkt door een modern, esthetisch ontwerp, kleine afmetingen (diepte van de is slechts 37 cm). De controller zorgt voor een gemakkelijke en eenvoudige bediening. Door het ontwerp kan de pelletketel in een kleine ruimte worden geplaatst en optimaal aansloten worden op het verwarmings- en schoorsteensysteem.

Het ontwerp van de ketel is gebaseerd op een verticale vlambuiswarmtewisselaar met een automatisch wisselaarreinigingssysteem. De verbranding gebeurt door middel van een zelfreinigende, automatische inzethaardbrander met een opengaande bodem, die is uitgerust met een keramische ontsteker, foto-element en thermokoppel. De ketel is uitgerust met een afzuigventilator, die lucht aan het verbrandingsproces levert en de schoorsteentrek verbetert.

De ketel en verwarmingsinstallatie worden aangestuurd door een 5 ”touchscreen, gemaakt in capacitieve technologie. De HT-tronic 900 Touch controller regelt de werking van 4 pompen en de mengklepaandrijving. De controller kan worden uitgebreid door extra modules aan te sluiten. De controller werkt met een afstandsbedieningspaneel, 2 kamerthermostaten of een internetmodule. Het heeft HT-Logic III autoregulatie, die de werking van de brander regelt, de bedrijfsparameters selecteert en het vermogen moduleert afhankelijk van de keteltemperatuur.

De iPell R- – optimalisatie van het verbrandingsproces met de HT-tronic Lambda-module. Optimalisatiesysteem met sonde garandeert een hogere verbrandingskwaliteit.

De ketel is voorzien van een hydraulische module , die bestaat uit: een mengklep met servomotor, kleppomp, tapwaterpomp en een veiligheidsgroep in de vorm van een membraanketel, een veiligheidsklep en een manometer. De ketel is beveiligd met een retourbeveiligingspomp met temperatuursensor en is aangepast voor installatie in een gesloten systeem conform de geldende regelgeving.

Het ontwerp maakt een eenvoudige montage mogelijk, hydraulische aansluitingen kunnen naar boven of naar de achterkant van de ketel worden geleid, rookgassen kunnen naar boven, naar de achterkant of naar de rechterkant van de ketel worden geleid.

Related Posts

One thought on “Binnenkort leverbaar de nieuwe pelletketels HT DASPELL NEXT en de Flat serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *