Verwarming hout

Hoog rendement Houtkachels

Bent u op zoek naar een hoog rendement houtkachel? Bij DETTECH vindt u houtkachels van verschillende topmerken, zodat u gegarandeerd een houtkachel aanschaft van de beste kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende modellen in verschillende kleuren. Er is altijd wel een haard of kachel die bij uw interieur past! Wat u ook zoekt, bij ons vindt u de perfecte haard.
Onderstaande kachels zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.
Staat uw kachel of haard er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we in goed overleg een houtkachel kunnen leveren welke aansluit bij uw wensen.

Levering en verkoop

Wij kunnen u een totaalpakket leveren op het gebied van houtkachels. Dit is inclusief een goed advies, de levering van de houtkachel.

Bent u geïnteresseerd in hoog rendement houtkachel? Dit kan gerealiseerd worden door DETTECH. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.

Installatie

Onze doelstelling is maatwerkadvies waarbij we zoveel mogelijk de persoonlijke wensen van de klant meenemen en streven naar een goede klant tevredenheid.

Jydepejsen houtkachel

Verwarmen met hoog rendement houtkachel