Zonneboiler

Compacte Zonneboiler met gering onderhoud door gebruik van hoogwaardige materialen

Met deze prefab zonneboiler bespaart u, niet alleen op de gasrekening, maar ook op de installatie uren. De pompset en expansievat zitten samen met de regelaar voorgemonteerd, weggewerkt onder een extra kap. We hebben zelfs een unieke flexibele leiding ontwikkeld, waarbij warm- en koud water gecombineerd zijn in één slang. Zo zijn er minimale installatie onderdelen zichtbaar en is de complete installatie in extreem korte tijd geïnstalleerd.

  • Alleen leidingwerk koppelen bij de O’so-Easy, doordat alle componenten al geïntegreerd zijn in de boiler. Tijdbesparend, want in plaats van tientallen koppelingen, nu maar drie leidingen aan te sluiten.
  • De O’so Easy behoeft geen jaarlijks controle ter behoud van emaille-laag en boilerstaal en is onovertroffen in corrosiebestendigheid.
  • Waar bij standaard zonneboilers de benodigde componenten zich zichtbaar rondom de boiler bevinden, zijn deze bij de O’so Easy reeds geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar krachtig vanuit de binnenkant.
  • Wand- en vloeroppervlakte worden bespaard door het integreren van alle benodigde appendages in de boiler.

Voor maatwerk advies, offerte en installatie neem contact met ons op!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *